Varumärken

Vi har flera olika välkända varumärken.

Varumärken

Optiker Manne Ellman AB arbetar med och rekommenderar flera olika välkända varumärken. Våra krav på varumärken är att de har högkvalitet och de uppfyller våra krav. Här listar vi ett axplock av dem.

Skaga från Scandinavian Eyewear
Scandinavian Eyewear är ett genuint svenskt företag som gjort glasögon sedan 1948. I snart 70 år har glasögon designats, produktutvecklats och tidvis också tillverkats, på en och samma plats. Mitt i de djupa skogarna i Jönköping, Småland, Sverige.
Besök sidan

Rodenstock
Tysklands ledande tillverkare av glasögonglas och glasögonbågar. Vårt företag grundades 1877 av Josef Rodenstock. Vi sysselsätter globalt cirka 4 500 medarbetare och finns representerade med försäljningskontor och distributionspartners i över 85 länder.
Besök sidan

Morel Lunettes
Det Franska Företaget inrättades år 1880 och är nu ett innovativt företag känt för sin kvalitet och design.
Besök sidan

Porsche Design
Porsche Design är ett formgivningsföretag som idag är dotterbolag till Porsche. Företaget grundades år 1972.
Besök sidan

Polariod
Polaroid Corporation är en amerikansk kameratillverkare som är mest känd för polaroidkameran, en direktbildskamera som gjort namnet Polaroid synonymt med just direktbildskameror. Ursprungligen var deras huvudprodukt polariserande solglasögon
Besök sidan

Oscar Jacobson
Passionen för det gedigna hantverket, de snillrika detaljerna och en tidlös stil syns i såväl modeprodukter som i glasögon. Oscar Jacobson är känd för att utveckla och producera produkter med själ och hjärta som får dig att må bra och som lyfter fram din personlighet.
Besök sidan

POC
POC är ett svenskt företag med en stark mission att göra det bästa vi kan för att eventuellt rädda liv och minska konsekvenserna av olyckor för gravitations idrottare och cyklister.
Besök sidan

ÖGA
Öga glasögon är utformad för män som söker sofistikerade funktionella ramar.
Besök sidan

Lightec
En kombination av lätthet och teknik för omedelbar komfort: LIGHTEC optiska bågar och solglasögon är helt tillverkad av rostfritt stål, med en exklusiv skruvlös flex gångjärnssystem .
Besök sidan